Nu we de crisis aan het uitzwaaien zijn wordt het tijd om je CV af te stoffen en na te denken over je volgende carrière stap. VD Recruitment is altijd op zoek naar IT toppers en aanstormend talent en helpt je graag met het vinden van een nieuwe baan.

Recruitment gaat om mensen en daarom nemen wij de tijd voor een uitgebreide kennismaking en horen we graag wat jouw wensen zijn. Doordat wij onze opdrachtgevers door en door kennen matchen wij ook op basis van zachte criteria, dit houdt in dat de kandidaat moet passen binnen de bedrijfscultuur. Wij gaan voor de lange termijn match!

Wij hebben een dagelijks wisselend aanbod van openstaande vacatures, maar komen ook graag zelf in actie. Doordat wij ons echt verdiepen in het bedrijf en de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers verrassen wij ze graag met talent nog voordat de vacature online staat.

Uiteraard bereiden we je optimaal voor, voor een gesprek. Wij geven de voorzet dan hoef jij hem alleen maar in te koppen.

Laat je CV achter in Word formaat en VD Recruitment gaat ermee aan de slag. Je ontvangt van ons altijd een persoonlijke reactie.

Neem contact op

  • Accepted file types: doc, docx, rtf, pdf.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.