Bedrijven met verschillende spelers in het veld die elk een eigen opstelling hebben. Soms is het nodig een team tijdelijk te versterken of een speler tijdelijk te vervangen. VD Recruitment  heeft ruim 10 jaar ervaring met IT detachering. Door de uitgebreide kennis van de markt en branche beschikt VD Recruitment niet alleen over een gespecialiseerde database, maar weet ook waar het talent zich schuil houdt.

Onze specialisten hebben ervaring en zijn flexibel. Daarnaast beschikken zij over de juiste mentaliteit en persoonlijkheid om snel te kunnen schakelen en zich aan te passen aan iedere situatie.

Vakmanschap gaat een stap verder dan professioneel zijn. Echte liefde voor het vak houdt in dat wij niet alleen streven naar totale professionaliteit in elk aspect van onze dienstverlening, maar dat wij ons ook zeer bewust zijn wat de toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers en onze specialisten. Wij zijn vakmensen met echte liefde voor het vak. Wij stellen hoge eisen aan onszelf, onze opdrachtgevers en onze mensen en stoppen niet voordat we de juiste speler voor u hebben gevonden om uw team optimaal te laten presteren.