U zoekt de juiste invulling voor uw IT-project. Iemand die over de juiste kennis en vaardigheden beschikt, die aan een half woord genoeg heeft en als het even kan ook nog binnen uw team past…

IT is mensenwerk

Wij begrijpen dat IT mensenwerk is. Dat niet zomaar iedereen op uw project gezet kan worden. Wij gaan altijd voor een match op maat. Dit begint door te weten met wie we zaken doen. Kennis te maken met uw bedrijf, uw mensen en uw werkomgeving. En door duidelijk te krijgen wat voor persoon u zoekt. Vervolgens matchen we uw wensen met die van onze kandidaten. Zo maken we IT persoonlijk. Het resultaat? Betrokken professionals die met plezier aan uw project werken.

Hoe we het doen

Wij maken IT persoonlijk. Hoe? Door te weten met wie we zaken doen. Door goed naar u te luisteren. Alleen dan kunnen we voor u de juiste match vinden. De juiste match is in onze ogen een kandidaat die past bij uw opdracht, uw organisatie, uw bedrijfscultuur en uw medewerkers. Een weloverwogen keus. Geen toevalstreffer

Assessments

Een assessment is altijd waardevol om uw beslissing te onderbouwen. VD Recruitment  werkt samen met een gerenommeerd assessmentbureau dat gebruikt maakt van unieke instrumenten waarmee we de kandidaten kunnen toetsen.

Toegevoegde waarde van een assessment.

De juiste werkervaring en diploma’s alleen zijn onvoldoende om uw keuze te baseren voor de ideale match. Een assessment brengt de motivatie en de persoonlijkheid van de kandidaat in beeld en geeft u de handvaten om de juiste beslissing te nemen en deze te kunnen onderbouwen zowel intern als naar de kandidaten.

“How do we hire? Assess qualifications, value experience, but focus on personality!”