Full service, professioneel, vooruitstrevend:  woorden waarmee menig recruitment bureau zich graag laat omschrijven.

En ja, ook op VD Recruitment zijn ze stuk voor stuk van toepassing. Maar zelf benoemen we veel liever ons inlevingsvermogen, ons enthousiasme en onze flexibiliteit.
De mensen van VD Recruitment houden van hun vak. We hebben een diepgaande kennis van de IT sector en krijgen energie van de juiste match. Wie u ook zoekt wij weten de juiste persoon altijd te vinden. We zijn altijd met ons vak bezig en kijken altijd uit naar verborgen talent. Zelfs als we een dagje op de golfbaan staan.

Het geheim van ons succes

Wij selecteren hard op zachte criteria wat inhoud dat de juiste kandidaat niet alleen aan de harde eisen moet voldoen, maar ook moet passen binnen de bedrijfscultuur.  Wij hebben zo onze eigen methoden om deze zachte criteria te matchen. Zowel voor de kandidaat als de opdrachtgever is dit waardevolle informatie om zo tot een geslaagde match te komen.

Daarnaast zijn wij flexibel en compact. We gaan mee met de flow en blijven daardoor creatief en geprikkeld.

Wij jagen op talent door heel Nederland, maar indien nodig ook daar buiten.

Wij wachten niet af, maar komen zelf in actie. Aanvallers dat zijn wij. Wij kennen de markt in elke regio en weten waar het talent zich schuil houdt. Online en Offline. De kandidaten die wij voorstellen zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Wij stellen de kandidaat pas voor als we zeker weten dat we de juiste match hebben en zorgen er dan voor dat de kandidaat optimaal is voorbereid op het gesprek zodat u vlot ter zaken kunt komen.

Recruitment gaat om mensen. En daarom hechten  wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten. Wij verdiepen ons graag echt in u, uw bedrijf en de bedrijfscultuur.